Ingrediants
125 g margarin
225 g dark chocholate (70%)
100 g sugar
1 pinch salt
5 eggs
100 g grounded almond
Top: 100 g dark chocholate 1 tablespoon oil
How to make it:
Melt the butter/margarin, add the chocholate to it and melt it too. Add 100g sugar. Stir it. Take it always from the fire.Than the salt and the 5 eggs and the almond.
Bake it on 180 °C
On the top:
Melt 100 g dark chocholate with 1 tablespoon oil . Decorate it with fresh strawberries or other fruits.
‐---------------
Hozzávalók:
125 g vaj/ margarin
225 g étcsokoládé 70%
100 g cukor
1 csipet só
5 tojás
100 g őrölt mandula
A tetejére 100 g étcsokoládé és 1 evőkanál olaj
Elkészítés:
Olvasszuk meg a 125 g vajat, tegyük bele a 225 g csokit, olvasszuk tovább.
Adjuk hozzá a 100 g cukrot, egy csipet sót.
Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá az 5 tojást, majd a 100g őrölt mandulát.
180 °C os sütőben süssük
A tetejére olvasszunk meg 100 g étcsokoládét 1 evőkanál olajjal.
Díszíthetjük friss eperrel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése