- 15 dkg liszt
- Egy kávéskanál sütőpor, lisztbe keverve
- 15 dkg cukor
- 5 dkg kakaópor
- Fél kávéskanál só
- 2 db tojás
- 15 dkg vaj
- 3 ek baracklekvár
- 10 dkg étcsoki beletördelni (ízlés szerint)
- Tehető bele 5 dkg (10 szem) aszalt sárgabarack
- Egy kis narancslé
Elkészítés:
A száraz és nedves összetevőket külön összekeverem, aztán összeöntöm.
Összevágom a barackot és csokit és beleteszem.
Kb. 175 °C on kb 12-15 percig sütöm.
DOUBLE CHOCHOLATE MUFFIN WITH DRIED APRICOT
Ingredients:
150 g flour
150 g sugar
1 pinch salt
1 package vanilla sugar
1/2 package baking soda
2 eggs
3 spoon apricot jam
3 spoon orange juice
150 g melted butter
We stir the dry ingredients.
We stir the wet ingredients.
We mix it together.
Cut the chocholate and apricots in small pieces and put it in the dough.
We bake it on 180°C for 12-15 minutes.
×××××
DOUBLE CHOCHOLATE MUFFIN WITH DRIED APRICOT
Ingredients:
150 g flour
150 g sugar
1 pinch salt
1 package vanilla sugar
1/2 package baking soda
2 eggs
3 spoon apricot jam
3 spoon orange juice
150 g melted butter
We stir the dry ingredients.
We stir the wet ingredients.
We mix it together.
Cut the chocholate and apricots in small pieces and put it in the dough.
We bake it on 180°C for 12-15 minutes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése