Keresés ebben a blogban

2021. május 16., vasárnap

Recipe: The best Glutenfree Chocholate cake/ Recept: A legjobb gluténmentes csokitorta


Ingrediants 

125 g margarin

225 g dark chocholate (70%)

100 g sugar 

1 pinch salt

5 eggs

100 g grounded almond

Top: 100 g dark chocholate 1 tablespoon oil

How to make it:

Melt the butter/margarin, add the chocholate to it and melt it too. Add 100g sugar. Stir it. Take it always from the fire.Than the salt and the 5 eggs and the almond.

Bake it on 180 °C

On the top:

Melt 100 g dark chocholate with 1 tablespoon oil . Decorate it with fresh strawberries or other fruits.


‐---------------


Hozzávalók:

125 g vaj/ margarin

225 g étcsokoládé 70%

100 g cukor

1 csipet só

5 tojás

100 g őrölt mandula

A tetejére 100 g étcsokoládé és 1 evőkanál olaj

Elkészítés:

Olvasszuk meg a 125 g vajat, tegyük bele a 225 g  csokit, olvasszuk tovább.

Adjuk hozzá a 100 g cukrot, egy csipet sót.

Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá az 5 tojást, majd a 100g őrölt mandulát. 

180 °C os sütőben süssük

A tetejére olvasszunk meg 100 g étcsokoládét 1 evőkanál olajjal.

Díszíthetjük friss eperrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése